O nama

Agencija Aspekt Loznica

Agencija Aspekt

osnovana je marta 2005.godine i odmah je ušla u kooperativni odnos sa firmom ”Linea Media”. Zajedno su radili do marta 2006.godine do prebacivanja firme “Linea Media” u Beograd. Od tog perioda agencija  radi potpuno samostalno neprekidno šireći i broj klijenata i vrste poslova koje obavlja.

U “Aspektu” rade mladi i preduzimljivi ljudi iz struke. Napravljena je kompaktna struktura od dva grafička inženjera, zatim jednog programera sa iskustvom višegodišnjeg rada  u Italiji  i jednog  dipl. likovnog umetnika-grafičara. Svi imaju iskustvo u radu stečeno u više  različitih firmi. Bilo da ste ste mala firma u razvoju, ili ste već razvili Vaše poslovanje i imate specifične potrebe advertising usluga mi smo tu da vam svojim kvalitetom i uslugama pomognemo.

Pogledajte šta možemo da uradimo za Vas:

Ul. Gimnazijska bb/lokal 17; 15300 Loznica     +381 (0) 15 892 606 Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

O nama

Agencija Aspekt osnovana je marta 2005.godine i odmah je ušla u kooperativni odnos sa firmom ”Linea Media”. Zajedno su radili do marta 2006.godine do prebacivanja firme “Linea Media” u Beograd. opširnije...

Newsletter